Vision Engineering termékcsalád

 

 

 

A Vision Engineering Ltd élvonalvezető az ergonómikus sztereó mikroszkópok és a non-contact (optikai elven működő) mérőrendszerek gyártásában. 1958-tól változatlan formában működve, a Vision Engineering a világ egyik legdinamikusabb és állandó megújulást mutató mikroszkóp gyártójává vált, számos képviseletet fenntartva egész Európában, Ázsiában és Észak- Amerikában.
Mérnökök és tudósok a világ minden részén használják rendszereinket az általános nagyítási feladatoktól kezdve az anyagvizsgálat és mérési alkalmazásokig, az ipar és az élet többi tudományos területein egyaránt. Több mint 300,000 berendezés üzemel a világszerte.

A Vision Engineering központi gyártó bázisa az angliai Send-ben található közel Woking-hoz (Surrey, UK). További kereskedelmi és készülék-összeszerelési tevékenység Woking-i telephelyen történik. A Vision Észak-Amerikai divíziójában is folyik gyártás (Danbury, Connecticut állam USA), ahol közvetlen termékkereskedelem és viszonteladói hálózat segítségével látják el a keleti és nyugati part piacát.
A vállalatnak Japánban, Kínában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és a Benelux államokban is van leányvállalata, továbbá több mint 120 raktárbázissal és képzett nagykereskedelmi szolgálattal rendelkezik más országokban. 

Webáruház 

 Vision engineering kapcsolódó dokumentációk...

Forgalmazott termékek