Erem csípőfogók

Az Erem kínálatában megannyi oldal-csípőfogó és homlok-csípőfogó található, melyek egy különleges svájci acélmegmunkálási technológiával készültek azért, hogy Ön maximálisan elégedett lehessen nemcsak a szerszámok minőségével, hanem azok élettartamával is.

Minden Erem csipőfogó ESD biztos

 

ESD biztos szerszámok

Minden Erem fogó és csípőfogó ergonomikus nyéllel van felszerelve, mely ESD biztos használatra lett készítve.

 

 

 

 

 Erem csípőfogók

 

Az Erem technológia

Különleges anyaghasználat

Ezek az Erem kéziszerszámok mind tiszta acélból készülnek, de szigorúan nem ejtőkalapáccsal kerülnek megmunkálásra, hanem egy különleges svájci gyártástechnológiával állítják elő őket. A tiszta acélnak köszönhetően kiemelkedő anyagerősséget és tűrőképességet képvisel minden Erem szerszám a maximális élettartam érdekében.

Az Erem "varázsrugó"

Az Erem precíziós szerszámokban használt szabadalmaztatott Magic Spring technológiának köszönhetően konstans nyitó- és záróerőt kap a felhasználó, amelyet a gyártó 1 millió vágásig garantál. A Magic Spring rendszer nemcsak megbízható, hanem könnyű használat biztosít és csökkenti a kézfej fáradásának mértékét.

Magas precizitású csavaros kötés

Az Erem szerszámokban található önzáró csavaros kötés finom és gördülékeny záró, illetve nyitó mozdulatot biztosít amellett, hogy se holtjátéka, se átfedése nem lesz a vágóéleknek.

EMOS maximális nyílási távolság

Az egyedi EMOS (Erem Maximum Opening Stop) rendszer meggátolja, hogy a csípőfogó feje 5 milliméternél szélesebbre nyíljon, így kímélve a kézfejet és csökkentve a korai kézfáradás kockázatát.

Ergonomikus nyél

A fárasztó kéztartás és nem kellően ergonomikus szerszámok használata ismétlődő terhelés miatti sérüléshez vezethet. Ennek megelőzésére fejlesztette ki az Erem a különleges ergonomikus nyeleket, melyeknek formája és anyaga biztonságos, kényelmes használatot biztosít. A nyomás egyenletes szétosztása a teljes tenyérre segíti a kézfej és az idegek egészségének megőrzését. A csúszásmentes nyelek olyan anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak, víznek, olajnak és kemikáliáknak, mindemellett kellemes tapintásúak és ESD védettek.

 

Az Erem csípőfogók osztályozása

Vágás alapján

Általában háromféle osztályba sorolhatóak a csípőfogók pengéi az alapján, hogy a vágás után milyen formát hagynak a felületen:

 1. félsík (semi-flush)
 2. sík (flush)
 3. teljesen sík (super full flush)

Vágófej mérete alapján

A vágófejek mérete alapján szintén három osztályba lehet sorolni az Erem csípőfogókat:

 1. Mikro (Series 600)
  Fej szélessége: 9,0 mm
  Fej vastagsága: 6,0 mm
  Miniatűr csípőfogók tartoznak ebbe a csoportba, melyeket a mikroelektronikában alkalmaznak finom vezetékekhez. Kis mérete miatt ideális nehezen elérhető helyeken való használatra.

 2. Közepes (Series 2400 MagicSense és Series 500)
  Fej szélessége: 11,0 mm
  Fej vastagsága: 6,0 mm (Series 500 esetén 6,5 mm)
  Közepes méretű csípőfogók robusztus kialakítással precíziós munkára.

 3. Maxi (Series 800)
  Fej szélessége: 13,5 mm
  Fej vastagsága: 7,5 mm
  A legerősebb és legrobusztusabb fejjel ellátott csípőfogók, melyeket általános felhasználásra és nagy átmérőjű kábelek vágására ajánlunk.

Forgalmazott termékek